Saptamana Internaționala a Coachingului – conform I.C.F. (International Coach Federation)

Coachingul îşi sărbătoreşte existența în perioada 7-13 mai, 2018.
AoEC Romania a ales ziua de 10 mai.
Cu multă bucurie, entuziasm și interes îi așteptăm pe coach-i și invitați la o prăjitură, o cafea și „o vorbă de coaching” la sediul Evolution Mind Society din str. Lunei nr. 5.
Vă propunem să degustăm împreună „un meniu de coaching”.
VIAȚA TA
Cu toții călătorim prin viață.
Ne lovim de întrebări și încercăm să găsim răspunsuri. Trăim dileme. Filozofăm asupra existenței. Asupra rolului nostru prin lume, printre oameni. Sfredelim curioși lumea interioară și exterioară. Ne rătăcim... Uneori reușim, alteori nu, ceea ce ne-am propus. Uneori știm, alteori nu, care ne este direcția. Experimentăm momente bune și momente rele.
Trăim așa cum zicea Lucian Blaga o existență de tipul „deal-vale” sau de tipul „râsu’-plânsu’” cum artistic definea viața Nichita Stănescu.
Uneori ne simțim singuri și nu știm ce avem de făcut. Ne uităm în jur după soluții, repere, rețete.
Life-coachingul nu este o rețetă, dar poate fi o soluție și un reper. Îți oferă instrumentele prin care să îți construiești busola propriei vieți.
VIAȚA ECHIPEI
Ca și tine, Echipa are viața ei și propria călătorie.
Are un ritm propriu, personalitate, trece prin momente plăcute și mai puțin plăcute, indiferent de etapa sau contextul în care se află. În existența ei și Echipa are nevoie de orientare, de o hartă a traseului pe care merge.
Susținerea Echipei prin coaching este o soluție, întrucât aceasta nu poate funcționa independent de mediul în care se naște.
Evenimentul propus te invită să descoperi complexitatea lumii tale și a echipei, cu abordări specifice din Life-coaching și Systemic Team Coaching.
AGENDA EVENIMENTULUI
12:00-12:30 Primirea invitaților
12:30-12:40 Deschiderea evenimentului
12:45-14:00 Tu, ce anume vrei pentru tine? –
Cristian Rădan, executive/team coach & Silvia Filip, executive/team coach
14:00-14:30 Socializare & cafea, ceai (ca la Londra), întrebări, răspunsuri
14:30-17:30 Masterclass – Systemic Team Coaching (include o pauză de 15 minute) – Cristian Tudoran, coaching supervisor & executive/team coach
17:45-18:00 Feedback – așa e-n coaching
Pentru participare, vă rugăm, să o contactați pe Claudia Șelaru-Bobîrsc la 0744988419.

Aveti o intrebare?

+40723166868 Sau apelati formularul de contact.